Waldmann Fabrika Gezisi Gerçekleştirildi.

Waldmann Fabrika Gezisi Gerçekleştirildi.

Pınar Mühendislik sektörün önde gelen firmaların yetkilileriyle birlikte distribütörlüğünü yaptığı Waldmann Aydınlatma markasının Almanya fabrikasına bir gezi düzenledi. 25 Nisan – 27 Nisan tarihleri arasında düzenlenen gezide ziyaretçilerimiz yeni nesil LED teknolojisine sahip Waldmann aydınlatma ürünlerine ait üretim hattını inceleyerek tasarım, üretim ve arge çalışmaları hakkında bilgi sahibi edindi.

waldmann fabrika

Ziyaret kapsamında Waldmann’ın genel aydınlatma uygulamaları için geliştirmiş olduğu özel ışık odası yoğun ilgi gördü. Eski tip floresan aydınlatma ürünleri ile Waldmann LAVIGO ürününün karşılaştırması yapılan ışık odasında LAVIGO ürününün tek başına 12 adet floresandan 2 kat daha fazla aydınlatma sağladığı ve floresan aydınlatmalara oranla %10’u kadar enerji harcaması ziyaretçiler tarafından oldukça beğenildi.

waldmann aydınlatma

 Yüksek tavan aydınlatma armatürlerinin ( ACANEO, TAUREO) tasarım, üretim ve son kontrol hatlarında da incelemelerde bulunan ziyaretçilerimize özel sunum odalarında Waldmann aydınlatma ürünleri hakkında teknik bilgiler aktarıldı.

waldmann aydınlatma

Kalite kontrol aydınlatma armatürü olan ( TAMETO ) ürününün lens yapısı, arge çalışmaları ve üretimi alanları incelendi. Kullanım alanları, sağladığı lüx miktarı ve yeni nesil led teknolojisi hakkında ziyaretçilerimize bilgilendirmeler sağlandı.

yüksek tavan aydınlatma

Waldmann fabrika ve showroom gezilerinin ardından ziyaretçilerimiz ile birlikte kültürel faaliyetlerde bulunularak gezi ziyaretimizi sonlandırdık. Katılımı gerçekleştiren tüm ziyaretçilerimize teşekkür eder, sağlıklı, mutlu günler dileriz.

waldmann

Bu gönderiyi paylaş